Vælg en side

Sponsoreret

I løbet af de seneste år har der været skrevet mangt og meget i medierne om sikkerheden på danske værksteder. Særligt har der været fokus på autolifte, fordi der desværre er set fatale ulykker.

Vil man drive et moderne værksted i Danmark, er det afgørende at have styr på sikkerheden, så de arbejdende mekanikere kan passe deres job med ro i maven.

Arbejdstilsynet har løbende vurderet og sat ekstra fokus på særligt autolifte, fordi de bruges til at løfte tunge materialer, der kan være livsfarlige at begå fejl med.

I 2017 blev flere autolifte stemplet som ”dumpet”, skrev Motor Magasinet i foråret samme år. En ærgerlig men nødvendig række observationer, som stiller høje krav til de autolifte, der findes på danske værksteder.

-Alle fire autolifte havde mangler, så ingen lift bestod hele testen, sagde tilsynschef Palle Graversgaard til Motor Magasinet.

Arbejdstilsynets fokus på autolifte har medført, at der stilles endnu højere krav til kvaliteten i de autolifte, der sælges. Derfor er der en række punkter, som liftene skal opfylde for at passe ind på det danske arbejdsmarked.

Hos AJ Engros forhandles der udelukkende CE godkendte autolifte, så står du og skal forny autoliften på dit værksted, kan du finde autolifte hos AJ Engros, der med garanti opfylder alle krav, så du kan undgå ulykker og et uheldigt besøg af Arbejdstilsynet.