Vælg en side

Sponsoreret

Det kan være en både dyr og slidsom proces, hvis I som virksomhed ansætter den forkerte medarbejder til en vigtig post i firmaet. 

 

Hvis du og din virksomhed laver en fejlansættelse, kan det koste jer dyrt. Det estimeres, at en fejlansættelse kan løbe sig op i 500.000 kroner, hvis udgifterne til re-annoncering, screening, interviews, tests, oplæringsressourcer, fald i produktivitet, viden om jobbet mv. regnes sammen. 

 

Det vil de fleste virksomheder selvfølgelig gerne undgå, og derfor er det vigtigt at gøre det rigtige grundarbejde, inden der ansættes nye medarbejdere. 

 

Det rigtige grundarbejde kan man også kalde for rekruttering. Når rekruttering bliver gjort på den bedste og mest effektive måde, er dine chancer for at ansætte den rigtige medarbejder større, og du undgår på samme måde at skulle tage chancer, som ender med at blive en udgift for virksomheden, fremfor en indtægt. 

 

God rekruttering kræver viden, erfaring og omfattende research, og dine egne arbejdstimer kan sikkert godt bruges mere effektivt end det. Derfor kan du få et professionelt rekrutteringsbureau til at klare arbejdet med at finde gode medarbejderkandidater i stedet for, og typisk vil det blot tage 2-3 uger, inden din kommende supermedarbejder er på plads.  

 

Vil du vide mere om dine muligheder for rekruttering? Læs mere her.