Vælg en side

Sponsoreret

Når du går rundt ude i gadebilledet, så er det svært at undgå at få øje på sneakers i alle former og farver. De går nemlig til alt, og så er de tilmed rare at have på. Hos Shoe Chapter finder du lige sneakers efter enhver smag.

Kunne du tænke dig et par nye sneakers? Så tag et kig forbi shoechapter.dk, der har et kæmpestort udvalg af fede sneaks i alle former, farver og brands. Du finder blandt andet kendte brands som Nike, Adidas, Reebok, Asics, Vans og Puma.

Navnet er opstået, da ejer Mark Sommerlund ønskede at skabe et nyt kapitel indenfor sneakernes univers. Derfor lavede han en fysisk butik i Aarhus, der kun forhandlede sneakers som den første i byen, og samtidig skabte han også webshoppen shoechapter.dk Butikken og webshoppen opnåede hurtigt stor succes, blandt andet fordi Shoe Chapter altid sørger for at have de nyeste og fedeste styles klar.

Shoe Chapter udvælger altid både limiterede modeller, de bedste klassikere og så styles, der er oppe i tiden og som har et unikt og blikfangende look. Hvis du køber dine sneaks hos Shoe Chapter, så kan du få dem leveret gratis, hvis ikke pakken skal omfordeles, og pakken bliver afsendt samme dag, hvis du bestiller inden klokken 12.