Vælg en side

Sponsoreret

Kunne du også tænke dig at få fingrende i et af de populære segboards? Så skynd dig ind forbi Funboards.dk, der har et stort udvalg af segboards i mange forskellige modeller.

Politiken udnævner det til at være den perfekte gave til legebarnet. Det såkaldte segboard kører via gyroteknologi og er udstyret med en fintfølende fodcensorer, der registrerer, hvilken vej man vil køre. Det kan køre op til 10 km i timen og vejer 10 kg, så det er nemt at tage med under armen og samtidig gør den lave hastighed, at det ikke er et farligt transportmiddel eller lege-objekt. På en opladning kan segboardet køre op til 15 km

Selvom segboards er populære blandt både børn og voksne, så er det dog de unge, der har lettest ved at lære at køre på det urbane transportmiddel. Man kan dog hurtigt google sig frem til videoer og artikler på nettet, som fortæller om teknikken bag at lære at køre på segboards. Det vigtigste er, at det man har god balance og at man tør læne sig forover og lægge vægten på enten tæer eller hæle alt efter om du vil køre frem eller bagud. Derudover er det nemmest, hvis du først placerer den ene fod og derefter den anden, når du skal op på boardet.

Funboards.dk lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13, og så er der tilmed 90 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds med dit produkt. Der er også gratis fragt på alle produkter ved køb for over 300 kroner. Find alle segboard modeller her.