Vælg en side

Sponsoreret

Vi skriver i dag 2021, hvilket betyder, at erhvervslivet har et endnu større behov for at indsamle data end tidligere. Data bør ses som en form for valuta, der er meget værdifuld for en virksomhed. Din virksomheds succes afhænger altså af data, data og atter data.

Ikke en hvilken som helst data

De data, der bør indsamles for din virksomhed, skal være i en sådan mængde, nøjagtighed og rapportegnethed, at de rent faktisk kan analyseres og bruges til noget. Efter en analysering kan du anvende den indsigt, som du har fået omkring din virksomhed således, at du kan handle ud fra de indsamlede data.

Øg kvaliteten for dine kunders skyld

Rapporteringen af data for din virksomhed kan foretages af en dataekspert eller en AI-algoritme. Uanset hvilken løsning du vælger, er det vigtigt for din virksomhed, at du evner at bruge disse data til at øge kvaliteten for dine kunder og tilmed til en lavere omkostning.

Brug af data warehouse

Du kan bruge et data warehouse, der er designet til få data ud. Det kræver ikke, at du har en teknisk ekspert i virksomheden. Et data warehouse er for den helt almindelige bruger såsom ledelsen, de forvaltningsansvarlige, økonomisk personale m.m.

Har du et data warehouse i din virksomhed, sørger det for at trække data ud fra allerede eksisterende kilder, laver et regelsæt samt omdanner dine data, hvorefter de lagres centralt. Derved har du adgang til virksomhedens data, som du selv kan kontrollere.

Det er en automatiseret proces, der kaldes for ETL. Denne proces er meget fordelagtig, når du vil analysere data for din virksomhed.