Vælg en side

Sponsoreret

Har du gjort haven sommerklar eller skal du netop til at i gang? Er det første gang, du bevæger dig ud i pleje af have, eller har du gjort det mange gange før? Uanset hvad, så har du højst sandsynligt brug for spagnum, som forbedrer jorden og er god at plante i. 

Naturligt produkt med masser af fordele

Kender du til spagnum? Det kan være, du har hørt ordet før, og måske er du allerede helt og aldeles vant til at bruge det, når du passer og plejer din have. Spagnum er helt fantastisk, når du skal anlægge og vedligeholde surbundsbede, men det er også godt, når du skal plante større træer og buske og som vækstlag ved anlægning af græsplæner. Der er altså masser af gode egenskaber og muligheder med spagnum, så måske er det helt uundværligt for dig, når du skal i gang med projekt sommerklar-have. Faktisk er spagnum helt naturligt. Det er nemlig nedbrudt plantemateriale, der stammer fra tørvemoser, og det har en helt særlig struktur, der gør, at det kan indeholde en stor mængde vand. Det suger altså dermed til sig, når det regner, og så kan det frigivet vandet til rødder efterfølgende. Yderligere så kan det også indeholde store mængder luft, så rødderne får tilført ilt. Smart, ikke? 

Til den store have

Skal du i gang med at lave bede i haven, forbedre jorden ved planter eller lignende? Så er spagnum lige det, du har brug for! Hos haveglad.dk finder du et stort udvalg af spagnum i forskellige størrelser, og når du bestiller, får du det leveret i 300 liters sække med 18 styks pr. palle, så du kan komme i gang med den helt store have.