Vælg en side

Sponsoreret

Der er ikke noget klart svar på, hvad et soveværelse skal indeholde, og hvordan det skal se ud. Der skal selvfølgelig være en seng, som du kan sove i, men det er måske noget nær det eneste, som vi er helt sikre på, at vi kan blive enige om. Alligevel vil vi her forsøge at give et svar på, hvordan du kan indrette dit soveværelse, hvis du ønsker rare og hyggelige omgivelser i rummet.

Nogle benytter blot soveværelset til at sove i. De lægger sig i sengen, lukker øjnene, og når de vågner igen, skynder de sig at forlade rummet, indtil de igen skal sove. Men de fleste elsker lange morgener i sengen eller at se en god film inden natten, og der er også mange, som er nødsaget til at udnytte pladsen i soveværelset i mangel af andre værelser.

SENGEN

Du må aldrig gå på kompromis med sengen. Den skal sikre dig en god nattesøvn og sørge for, at din krop har det behageligt undervejs. Selvom sengens funktion er det vigtigste, kan den sagtens gøres hyggelig med det rette sengetøj, nogle puder og en lækker sengegavl.

OPBEVARING

Et tøjstativ, kommode eller natbord til de vigtigste ting. Nogle er så heldige at have et ekstra værelse til garderoben, men de fleste har sit tøj inde i soveværelset. Her er det en god idé med nogle gode løsninger, hvor der er plads, men hvor designet samtidig skaber ro.

LYS

Det er vigtigt med en lækker og rolig belysning, så du kan ligge og vågne roligt om morgenen. Samtidig skal der selvfølgelig ikke være for mørkt, og du kan med fordel gå efter en lukket lampe – måske endda med mulighed for dæmpning.