Vælg en side

Sponsoreret

En bedre løber betyder ikke nødvendigvis en hurtigere løber. Det kan lige såvel betyde en sundere løber, en mindre skadet løber eller en mere effektiv løber. Uanset om du lige er startet ud med at løbe eller, om du ønsker at sætte din personlige rekord, vil disse tips hjælpe dig med at blive en bedre løber.

Fokuser på din teknik

Din løbeteknik vil påvirke din hastighed, hvor ofte du kommer til skade samt din helt generelle performance. Du kan sagtens opleve, at det bliver nemmere og sjovere at løbe, hvis du arbejder en smule på din teknik. For at kunne løbe med den bedst mulige teknik er det vigtigt, at du har de rigtige løbesko. Klik her for at finde et stort udvalg af løbesko.

Husk at hvile

Selvfølgelig er det vigtigt at være aktiv, men rent faktisk er det lige så vigtigt at hvile. Hvis du ønsker at blive en bedre løber, bør du ikke løbe hver dag. I stedet bør du lade din krop restituere og inkorporere hviledage ind i dit program. Det giver din krop mulighed for at komme sig og blive klar til en ny løbetur.

Varier din løbetræning

At løbe den samme rute i den samme hastighed vil ikke gøre dig bedre. Det vil blot gøre dig god til netop at løbe på den måde. Du bør i stedet variere din løbetræning ved at løbe hurtigere, prøve andre ruter eller gå i gang med intervaltræning.

Husk styrketræning

Løbere kan lide at løbe og holder sig ofte til denne motionsform. Det kan dog være en god idé at tilføje styrketræning ind i din træningsuge. Styrketræningen kan være enten med hjælp fra vægte eller blot med din egen krop.