Sponsoreret

Du har med garanti allerede, stiftet bekendtskab med de populære e-cigaretter i gadebilledet. Men hvad ved du om den populære i e-cigaret, udover at den måske har en sød duft? E-cigaretter er blevet en meget populær måde at ryge på, måske især fordi der findes et væld af muligheder, når man damper. Det gælder både smag og duft, men også indhold af nikotin, samt store dampskyer.

Det smarte ved en e-cigaret er, at du helt selv kan designe hvad indholdet i cigaretten skal bestå af. Det kan for eksempel være:

  • Nikotin
  • Smag
  • Duft

Hos Elekcig.dk kan du finde et bredt udvalg af e-cigaretter, i alverdens farver og størrelser, fra de største og mest anerkendte brands. Den høje kvalitet af e-cigaretter kommer fra blandt andet Hangsen, Eleaf, Vaporesso, og JoyeTech, som alle står i spidsen for at levere e-cigaretter og tilbehør i høj kvalitet.
En e-cigaret består helt enkelt af tre forskellige dele; en coil, en væskebeholder og et lille batteri. For at få noget ud af at dampe, er det vigtigt at vælge en e-væske, blandt de mange forskellige slags der er hos Elekcig.dk. Her kan du vælge mellem e-væsker med eksotiske frugter, cola, solbær og mange flere, endda tobak, hvis du gerne vil bibeholde den autentiske smag og duft af tobak.

Dog er det ikke det eneste du kan vælge. For ved at dampe på en e-cigaret, er der mulighed for at vælge nikotinen i cigaretten, helt fra. Vil du derfor bruge e-cigaretten i kampen mod de almindelige cigaretter, så kan du endda selv styre indholdet af nikotin i din e-cigaret, og på den måde trappe ned i forbruget af nikotin.