Vælg en side

Sponsoreret

Uanset hvilke forventninger du har til din e-cigaret, så bliver det svært at komme udenom den såkaldte E-juice, når du skal dampe. E-juicen kaldes også for e-væske, og er den del i din e-cigaret der bestemmer hvordan din oplevelse med at dampe skal være.

E-juicer findes i mange forskellige smagsvarianter, lige fra smag af mango, kiwi og jordbær til smag af lakrids, tobak og mentol.

Men det er ikke det eneste de forskellige e-væsker indeholder, for ved at bruge e-juice i din e-cigaret kan du også selv styre mængden af nikotin. For modsat en almindelig cigaret med tobak, behøver din e-cigaret slet ikke indeholde nikotin.

 

Brug e-cigaretten som hjælp til at blive røgfri

Drømmer du om at lægge cigaretterne på hylden og blive røgfri, så kan du bruge en e-cigaret som et effektivt værktøj. Vælger du at dampe, har du nemlig den unikke mulighed for selv at styre mængden af nikotin i e-væsken. Det betyder ganske enkelt også at du kan styre 100% uden om den skadelig nikotin, fordi det er muligt at dampe helt uden.

 

Stort udvalg af e-juicer fra de største brands

Hos den danske webshop Elekcig.dk finder du kun produkter fra de største og mest anerkendte brands. Blandt andet finder du e-væsker fra Hangsen, Liqua og Sundbygaard, som alle står i spidsen for at levere de absolut bedste e-væsker, som altid er produceret i høj kvalitet.

Så uanset hvilken en smag du er på udkig efter, og om den skal indeholde nikotin eller ej, så er Elekcig.dk et godt sted at starte med at lede, hvis du vil have et produkt af høj kvalitet.