Sponsoreret

Kender du Viking garn? Det er garn i den fineste kvalitet og i smukke farver, som er en af de førende forhandlere af uldvarer i Norge. Er du på udkig efter garn til næste strikkeprojekt, er det med at tage et kig på Viking garn hos Strikkes.

Garn til ethvert strikkeprojekt

Er du i gang med forberedelserne til dit næste strikkeprojekt, og er du på udkig efter det helt rigtige garn til projektet? I så fald bør du uden tvivl kigge forbi Strikkes, der har et stort udvalg af alt fra strikkepinde, hæklenåle og motiver til broderi til opskrifter, forskellige samlede kits og selvfølgelig garn. Af garn finder du alle typer hos Strikkes, for de vil sikre, at enhver strikker kan få lige præcis det garn, de har brug for, så uanset om det er strømper eller uldtrøjer til de kolde vintermåneder, huer eller vanter til snekampene, et tæppe til den lille ny i familien eller en cardigan til dig selv. Kort sagt, så finder du alt det, du skal bruge, når strikkepindene findes frem, så du kan komme sikkert i mål med projektet.

Kvalitet for alle pengene

Hos Strikkes finder du garn fra mange forskellige forhandlere, heriblandt Viking garn, som er norsk, og som er en af de førende forhandlere af uldvarer til strik, håndværk og hobby. Deres popularitet inden for strikkeverdenen siger meget om kvaliteten, og udvalget af garnet fra Viking garn er stort, og du finder alt fra naturgarn i jordfarver til farver, der skiller sig lidt ud og for alvor sætter farver på hverdagen. Klik ind på strikkes.dk, og bliv klar til at strikke med garn fra Viking garn.