Vælg en side

Sponsoreret

Det er ved at blive koldere. Du har måske allerede trukket i det varme tøj, når du skal ud af døren, men hvad med når du er hjemme? En plaid er en skøn måde at holde varmen, men udover at være praktiske, ser plaider også flotte ud og kan være en del af indretningen af din bolig.

Sådan indretter du dit hjem med en plaid

Plaider fungerer fremragende som accessoires til sofaen, sengen eller et helt tredje sted. Mangler du inspiration til, hvordan du kan indrette med plaider, er der her et par tips og tricks, du kan bruge:

  • Giv dit hjem et friskt pust med en smule farve. Du finder let flotte plaider i smukke levende farver, som kan gøre dit hjem mere indbydende. Vælg gerne en plaid med én iøjnefaldende farve for et simpelt, men dramatisk udtryk.
  • Vælg neutrale farver for at sætte fokus på resten af indretningen. Du behøver ikke anskaffe dig en farverig plaid for at gøre den til en stilfuld del af indretningen. Når du vælger en plaid i en subtil farve, undgår du, at der er for mange elementer i rummet, som kæmper om opmærksomheden.
  • Leg med mønstre. Plaider findes i en masse spændende mønstre, så du kan let tilføje dine personlige præg til indretningen ved at vælge plaidmønstre, som udtrykker din stil.

Plaid i kvalitetsuld

Overvejer du at købe en plaid? Så bør du overveje en Silkeborg Uldspinderi-plaid!

Med en passion for lækre råmaterialer, godt håndværk og høj kvalitet byder Silkeborg Uldspinderi på et udvalg af luksuriøse tekstiler. Derudover finder du et væld af flotte designs, mønstre og farver, når du leder efter en plaid fra Silkeborg Uldspinderi.