Vælg en side

Sponsoreret

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med den populære 3D printer, måske har du ikke. Hvis du ikke har, så er det måske på høje tid at komme i gang? For at printe i 3D, har du brug for flere forskellige materialer, blandt andet petg. Men du skal også bruge en god 3D printer, for uden den, kommer du med garanti, ikke særlig langt med dine planer. 

Hvad kan man printe? 

Det der er smart ved at printe i 3D  er, at du kan printe næsten alt. Det er derfor muligt at printe selv de mest komplekse tredimensionelle emner, hvilket gør at 3D printeren efterhånden er blevet en ret populære maskine, og det er jo slet ikke så sært. 

3D printeren fungerer lidt på samme måde, som hvis du sammenligner den med en limpistol. Forestil dig at limpistolen laver et tyndt lag lim på et underlag. Når limen er tør, laves der endnu et lag, denne proces gentages, hvor der til sidst er skabt et flot produkt. 

Du kan lave langt det meste med en 3D printer. Lige fra små elementer til dit køkken, for eksempel en ny grydeske, til små knager til børnenes jakker i entreén. Men det er ikke alt, for de helt store firmaer, der eksempelvis fremstiller dele til fly, anvender også 3D printeren, når der med perfekt præcision skal udvikles små reservedele til flyets mekaniske dele. 

Vil du prøve kræfter af med en 3D printer, så besøg filament23d.dk. Og se hvordan du kan komme godt i gang med at printe i 3D, og hvad du skal have fat i, før du kan vække dine ideér til live i 3D.