Vælg en side

Sponsoreret

Alle ved, at det er sundt og godt at have en god kondition. At have en god kondition kræver, at man indarbejder nogle aktiviteter i hverdagen, hvor kroppen bruges og gerne hvor pulsen en gang imellem er oppe og støde. 

Hvis du ønsker at tilføje flere aktiviteter i hverdagen, som kan øge din kondition, er der heldigvis et par ting, du nemt kan gøre, og som ikke ændre meget på din ugeplan. 

Tag cyklen på arbejde 

Det kan godt være, at det virker uoverskueligt at skulle hoppe på cyklen om morgenen, men du vil helt sikkert få mere glæde af det, end du kan forestille dig. 


At cykle i den morgenfriske vind er en dejlig start på morgenen, som du hurtigt bliver afhængig af. Det vil samtidig øge din kondition væsentligt, også selvom arbejdet kun er 10 minutter på cykel fra dit hjem. Det vil give dig 20 minutters samlet motion hver dag, og det er næsten en gave, der er for god til at glippe. 

Hvis du ikke føler, at din kondition er god nok til, at du kan cykle på arbejde, eller at dit arbejde simpelthen ligger for langt væk, kan du skaffe dig en elcykel. Selvom det er en cykel, der kører på el, vil den stadig gøre underværker for din kondition. Samtidig er du mere tilbøjelig til at tage cykle på længere ture, hvis den er en elcykel, og derfor er det faktisk stadig, en rigtig god idé. 

Gå 10.000 skridt hver dag

Forskning viser, at det er supervigtigt, at vi bruger vores ben meget i hverdagen. Det bedste ved at gå er, at det ikke behøver være hårdt og udmattende. Sæt dig et mål med at gå 10.000 skridt hver dag, og mærk forskellen.