Sponsoreret

Træhuse kan holde i mange årtier, hvis de vedligeholdes ordentligt. Hvis du har et træhus, vil du gerne læse med her. Du får nemlig nogle tips til, hvordan du helt selv kan vedligeholde dit træhus.

Dette skal du være opmærksom på

Brug en god træbeskyttelse hvert år. Dette hjælper med at beskytte træet mod vind og vejr og forhindrer skader og slid. Det er også en god idé at bruge træbeskyttelse en gang om året.

Gori træolie er et miljøvenligt imprægneringsmiddel, som hjælper med at holde træet intakt og forhindre skader. Det indeholder både UV-beskyttelse og anti-svampe egenskaber, der hjælper med at forhindre slid og råd i træet. Træolien giver også træet en flot glans, så du får et flot resultat. Det er let at anvende træolie og kræver ikke andet end en god børst.

Hvis du bemærker skader på træet, er det vigtigt, at du reagerer hurtigt. Tidlig reparation af små skader kan forhindre at de udvikler sig til større skader, som du ikke selv kan fikse.

Fjern løbende blade, skidt og snavs, så de ikke samler sig om huset og skader træet. Dette skal du være særligt opmærksom på i efteråret, hvor der falder mange blade.

Regelmæssig inspektion af træhuset

Yderligere er det vigtigt at lave regelmæssige inspektioner af træhuset for at sikre, at der ikke er nogen skjulte skader, der ikke er blevet opdaget. Det er som sagt vigtigt, at reagere hurtigt, hvis der er skader, så de ikke udvikler sig og bliver værre.

Brug ordentlige produkter

Hvis du ønsker at male træhuset eller give det lak, skal du sørge for at bruge et produkt, der er designet til dette formål, så selve træet forbliver intakt. Det er strengt forbudt at bruge materialer, der ikke er egnet til træ.