Vælg en side

Sponsoreret

Sidestyrede vinduer er en populær og funktionel løsning indenfor vinduesdesign. Disse vinduer åbner ved at vippe vinduesrammen fra bunden, hvilket skaber en øverste ventilation. Rammen åbner 90 grader eller ca. 170 grader, hvilket muliggør, at vinduet nemt kan pudses indefra, hvilket er en ganske fortræffelig funktion. Sidestyrede vinduer er desuden udstyret med smart friktionsbremse. Rammen er hængslet i glideskinner i top og bund. Vinduet betjenes med paskvilgreb med 2-3 lukkepunkter eller 2 anverfere. Dette design er en af årsagerne til at denne vinduestype er foretrukket i mange bygningssammenhænge.

Sidestyrede vinduer er også kendt for deres alsidighed. De kan tilpasses til forskellige byggestile og designløsninger, hvilket gør dem velegnede til både de moderne og de mere ”oprindelige” bygningstyper. Hos Dana A/S leverer vi vinduerne i både træ og træ/alu, så det er nemt at tilpasse løsningen til din behov og præferencer.

Sikkerhed er naturligvis en anden vigtig faktor at overveje i valget af vinduer. Det er jo unægtelig en hver forældres skræk, at et barn skulle være i stand til at åbne vinduet på egen hånd, men heldigvis kan sidestyrede vinduer udstyres med effektive sikkerhedsfunktioner som børnesikring, der forhindrer børn i at åbne vinduerne for meget, hvilket kan reducere risikoen for ulykker, nå ja, og give ro i sindet til forældrene, som ikke behøver blive nervøse hver eneste gang de kigger væk.

Endelig er vedligeholdelse enkel med sidestyrede vinduer. De er virkelig nemme at rengøre, da den øverste åbning, som før nævnt, giver nem adgang til vinduets inderside. Dette gør det lettere at holde vinduerne i god stand og derved forlænge deres levetid.

Vi håber, du har fået brugbart indblik, men hvis du har behov for mere viden, er du velkommen til at kontakte specialisterne hos Dana Vinduer A/S. Vi står til rådighed med vejledning selv til de mest krævende og omfattende løsninger. Se eventuelt eksempler på vores løsninger under ”inspiration” på vores hjemmeside dana-vinduer.dk. Der kan du også nemt downloade vores katalog for yderligere inspiration.