Vælg en side

Sponsoreret

Det er blevet ret velset, at man arrangerer sjove, spændende og uforglemmelige polterabends, når venner og familie skal giftes. Det er ikke en almindelig fest, det skal være en fest, der vil stå i erindringen. Det er den dag, man fejrer det kommende brudepar, og der skal da en kæmpe fest til!

Polterabend-udtrykket kommer fra den tyske skik, hvor man jagede onde ånder ud af det kommende brudepars hus, hvilket man gjorde med larm.
I dag foretager man alverdens ting og sager. Man spiser god mad, fester igennem og oplever en hel masse, helst så meget som muligt, for det er jo den sidste store fest som ugift. J

Indtil år 1980 var det som udgangspunkt kun mænd, der holdt polterabend, men siden da, er det også kvinder, der holder det. Primært i Nordeuropa og USA

De fleste går meget op i, at der sker en masse skægt, og at der bliver taget godt og grundigt pis på dem, der skal giftes. Hjælp til at tage pis på det kommende brudepar, kan man gøre brug af fjollede lege, underholdning og rekvisitter. Man kan få et hav af ting og sager til denne dag, og på gag.dk findes et sjovt og bredt udvalg.

Hvis man ønsker at forære pinlige, måske en anelse sjofle men sjove gaver, kan det findes på hjemmesiden. Også mere stille og rolige gaver og andre ting og sager kan findes, og om ikke andet, er det muligt at samle en masse inspiration. Der er ikke grænser for noget, så det er bare med at komme i gang.

Idéer til kvinden:

  • Tyl skørt eller anden udklædning
  • Oppustelig tissemand
  • Sejltur med champagne
  • Mad og fest
  • Strip

Ideér til manden:

  • Mandomsprøver
  • God mad
  • Pubcrawl
  • Strip
  • Lege, fx paintball el. lignende.