Vælg en side

Sponsoreret

Er du blevet interesseret i at vide mere om alkoholfri vin? Der findes flere forskellige typer alkoholfri vin, der spænder over et bredt udvalg af smagsvarianter. Her kan du få et overblik over de mest almindelige typer alkoholfri vin

Alkoholfri hvidvin

Alkoholfri hvidvin fremstilles ved at fjerne eller reducere alkoholindholdet i druesaften. Den kommer i forskellige stilarter herunder tør, halvtør og sød og kan have smagsnoter af citrusfrugter, æbler, pærer og tropiske frugter.

Alkoholfri rødvin

Alkoholfri rødvin laves på samme måde som traditionel rødvin, men alkoholen fjernes eller reduceres til under 0,5 %. Den kan have smagsnoter af røde bær, kirsebær, blommer og krydderier afhængigt af druesorterne og produktionsmetoderne.

Alkoholfri rosévin

Alkoholfri rosévin er en populær valgmulighed med sin lyserøde farve og frugtagtige smag. Den kan have smagsnoter af jordbær, hindbær, vandmelon m.m., og den er ideel til at nyde på varme sommerdage.

Alkoholfri mousserende vin

Alkoholfri mousserende vin er en festlig valgmulighed med sine fine bobler og friske smag. Den kan være tør eller sød og kommer i forskellige varianter herunder alkoholfri champagne, cava eller prosecco.

Alkoholfri dessertvin

Alkoholfri dessertvin er perfekt til at afslutte et måltid med sin søde og rige smag. Den kan have smagsnoter af honning, tørrede frugter, karamel og krydderier og er ideel til at nyde sammen med desserter eller ost.

Udover disse hovedtyper af alkoholfri vin findes der også specialiserede varianter og blandinger såsom alkoholfri gløgg til juletiden eller alkoholfri sangria til sommerens fester. Med det stadig voksende udvalg af alkoholfri vin på markedet er der noget for enhver smag og lejlighed.