Vælg en side

Sponsoreret

Langt de fleste kan med tiden lære at køre på et af de populære segboards, men vejen til en succesfuld køretur kan være svær for nogen.  

 

Segboards er populære blandt både børn og voksne, men de unge har måske nemmere ved at lære at køre på de nye køretøjer, end de ældre har. Derfor findes der også en bred vifte af artikler på internettet, som giver et bud på, hvordan man nemmest og hurtigst lærer at kontrollere sin balance.  

 

Flere steder fremgår det, at det er koordinationen af sine egne bevægelser der er vigtig, når man skal køre på segboard. Balancen er naturligvis også vigtig. Skal man lære at køre på segboard, kan det være en fordel at lægge sin vægt enten på tæerne eller hælene, alt efter hvad du vil på dit board. 

 

Når du skal op på dit segboard, bør du starte med at placere den ene fod på boardet og hurtigt flytte den anden op ved siden af.  

 

Når du har fundet balancen på dit segboard, er det bare om at komme afsted. Stille og roligt. Lægger du vægten på tæerne, kan du køre fremad, mens du vil køre tilbage, når vægten lægges på hælene.  

 

I starten kan det være en god idé at have en ven til at hjælpe dig med at finde balancen, så du har en at støtte dig til, hvis du mister kontrollen. 

 

Har du lyst til at udfordre dig selv, kan du købe dig et billigt segboard hos segboard.dk – klik her for at se alle segboards.