Vælg en side

Sponsoreret

Har du en fornemmelse af, at der er fremmedlegemer i dit produkt? Så køb en metaldetektor hos Multicheck.

Metaldetektorer er uundværlige, så snart du har en mistanke om, at der er metal eller andre fremmedlegemer i dit produkt. Hos Multicheck kan du finde et stort udvalg af detektorer, så du kan vælge lige præcis den, der passer til dit behov.

MS21-metaldetektoren er den eneste metaldetektor på markedet, der arbejder i et spektrum af frekvenser, hvilket betyder, at den giver mulighed for at kompensere for produkter, og så har den samtidigt en meget høj og stabil søgeevne. Hvis du har et behov for at kontrollere fugtige, saltholdige produkter, højsignal-produkter eller produkter, der varierer i temperatur og konsistens, så anbefales metaldetektoren for at eliminere risikoen for metalliske fremmedlegemer.

Hos Multicheck overholder alle metaldektektorer kravene både hos BRC, Tesco og Marks & Spencer. Detektorerne har også alle en høj ROI, som bliver givet, når der er meget få falske positive og dermed en høj stabilitet. Metaldetektoren har tilmed ultrahøj følsomhed overfor magnetiske og ledende metaller samt rustfrit stål.

De afrundede overflader, den åbne konstruktion, det lækre design og maskinens quickrelease-funktioner er alle med til at sikre, at vedligeholdelsen foregår hurtigt og sikkert. Metaldetektoreren er super brugervenlig og selvlærende.