Vælg en side

Sponsoreret

Produkter fra Dansk Træmel sikrer gode forhold for mink-, landbrugs- og levnedsmiddelbranchen, når det gælder træmel- og røgsmuldningsprodukter.

Hos Dansk Træmel skaber man træmel- og røgsmuldningsprodukter, som gør det muligt at effektivisere mink-, landbrugs- og levnedsmiddelbranchen. Produkterne kan miljømæssigt bruges til mange forskellige formål. Produkter fra Dansk Træmel bruges først og fremmest i forbindelse med minkbranchens pelsning og garvning af skind, fødevarebranchens røgning af fisk, kød og pølser.

Foruden disse produktionsformål bliver produkterne fra Dansk Træmel også brugt til strøelse i landbrugets animalske produktioner og som sugemiddel til opsugning af spildte væsker. Selvom produkterne fra Dansk Træmel primært bliver solgt til de skandinaviske lande, så er virksomheden international, da eksporten også foregår til lande som Kina, USA og Tyskland.

Hos Dansk Træmel er fokus i høj grad at undgå spild af naturens ressourcer og samtidigt at sikre en produktion af ensartet kvalitet. Disse mål har altid være i centrum for virksomheden, hvorfor Dansk Træmel er førende på området trods en etablering allerede i 1994.

Firmaets høje målsætninger kræver store investeringer, så det altid er muligt at være de bedste i branchen. Over de seneste år har Dansk Træmel særligt satset på fuldautomatiske computerstyrede produktionsanlæg, som har øget produktionens kvalitet og præcision.

Helt konkret består produktionsprocessen af forskellige processer, som opdeler bøgesavsmulden fra de danske skove. Der er tale om henholdsvis formalings-, sorterings-, og støvrensningsprocesser, som er med til at skabe et unikt og bæredygtigt træmelsprodukt.

Råvarerne, som Dansk Træmel bruger i produktionsprocesserne, er altid rent bøgesavsmuld, som skaber en kvalitetsstandard, som ikke kan opnås gennem andet materiale. Brugen af disse råvarer har gennem de sidste mange år givet et positivt afkast for virksomheden, hvilket har betydet, at Dansk Træmel har foretaget bygningsudvidelser. Bygningsudvidelserne har betydet, at fabrikker og lagerhaller i dag udgør mere end 6.000 m2.