Vælg en side

Sponsoreret

Er du vild med golf men har problemer med at finde tid til at komme ud på plænerne på grund af en presset hverdag? Så skulle du overveje at tage på golfferie med ClassicGolf.

Golf er en krævende sport, og derfor kan det være svært at finde tid til de lange eftermiddage på golfbanen i hverdage. Men med golfrejser kan du være sikker på, at du får spillet en masse golf, at du udvikler dine evner, og at du får nydt at få et afbræk fra hverdagen. ClassicGolf er et dedikeret rejsebureau, der arrangerer golfrejser rundt i hele verden. De samarbejder med hoteller, flyselskaber, biludlejningsfirmaer og golfbaner for at sikre, at du får den bedst mulige samlede oplevelse. På en golfrejse får du gået mange kilometer, og fordi det er en holdsport, får du også fællesskab. Som Politiken skriver, så er netop golf en af de sportsgrene, der kan holde voksne i gang, fordi det både indeholder elementer af motion og fællesskab.

ClassicGolf arrangerer også golfskoler til dig, der har lyst til at blive endnu bedre til at svinge golfkøllen og longstays til dig, der har mulighed for at tage en hel måned ud af kalenderen for at tage på golfferie. Rejsebureauet skræddersyer gerne lige præcis den type golfferie, som du kunne tænke dig, så tøv ikke med at kontakte dem.