Sponsoreret

Er du vild med heste? Så bliver du også nødt til at være vild med ridehjelme og sikkerhedsveste, for man skal helst ikke ride nogen vegne uden en hjelm og vest, for det kan være livsfarligt. 2Horse sælger både ridehjelme,  tilhørende tasker og sikkerhedsveste, sådan at du kan ride helt sikkert.

Ridehjelm og sikkerhedsveste til ridning er meget vigtigt, for at man ikke kommer til skade som rytter. 2Horse sælger blandt andet en klassisk og elegant ridehjelm med VG1-godkendelse, sådan at du ikke skal bekymre dig om, at den ikke er sikker. Den, du ser på billedet, er en letvægtshjelm i superfiber og med mange luftkanaler, sådan at du ikke får det får varmt inde under hjelmen. Den har også et indvendigt padding i komfortabelt cool-tec, som kan tages ud og rengøres. Hjelmen har en bred stribe af krystaller foran, så den ser lidt ekstra elegant ud.

Du kan også finde tasker til hjelmene og så er der selvfølgelig flere forskellige bud på sikkerhedsveste, der blandt andet kan justeres med velcro over skuldrene og i siderne og som kan lukkes foran med lynlås. Priserne på de forskellige produkter er billige, da noget af udstyret er brugt, og derfor kan du spare en del penge.