Vælg en side

Sponsoreret

Få hjælp til at få presset de tunge ting på værkstedet alt efter, hvilket behov du har. Ajengros.dk har et stort og bredt udvalg af værkstedspressere, og de hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige til dig.

Er du på udkig efter en værkstedspresser? Hos ajengros.dk kan du finde et bredt udvalg af værkstedspressere, der opfylder forskellige behov. Du kan både finde værkstedpressere, der passer perfekt til et bord, sådan at den hjælpe dig med de lidt mindre opgaver såsom isætning af lejer, men de har også mere professionelle værkstedspressere med flere forskellige hastigheder, og som kan presse op til 100 ton og dermed tage sig af de største opgaver. Du kan også finde en presser, der ligger i lidt i mellem, da den kan klare 20 tons, men selvom den har en meget enkel opbygning, så lever den fuldt op til forventningerne til professionelt brug.

Nogle af deres værkstedspressere kan sideforskyde stemplet, så du kan justere det til hver enkelt opgave, og så er det også muligt at justere hastigheden på flere af presserne.

Ajengros går meget op i god kvalitet, men de takker heller ikke nej til et godt tilbud, og derfor kan være sikker på at finde professionelle produkter i topkvalitet, der til gengæld er til rigtig skarpe priser. Hvis du vil vide mere om hver enkelt værkstedspresser, så kan du klikke på det produkt, du vil vide mere om og læse videre.