Vælg en side

Sponsoreret

Hos webshoppen Bæklund Design laves bamser og dukker til børn, hvor den bløde kvalitet og det pæne udtryk er i fokus.

De er søde. De er bløde. Og så er de helt uundværlige for langt de fleste børn. Det er bamser og dukker. De er rare at sove med og skaber med deres søde udtryk tryghed hos barnet. Bæklund Design laver bamser og dukker, som er bløde at røre ved og æstetiske at se på.

bamser og dukker fra Bæklund Design og giv dit barn et stykke legetøj, som igennem mange år har været noget af det mest populære blandt børn. Bamser og dukker er vigtige for børn, og hos webshoppen ses et udvalg af bamser og dukker, som både er bløde at holde om, men også pæne at se på. Bamserne og dukkerne kommer i et væld af forskellige designs med flotte mønstre og sjove udtryk. Det er alt lige fra grisebamser og bjørnebamser til krammedukker og strikdinosaurer. De lægger alle op til fantasi og sjov hos barnet.

Bamser og dukker

Med en bamse eller dukke fra Bæklund Design får man et lækkert og blødt stykke legetøj, som barnet vil elske at putte med. Bamserne og dukkerne er fremstillet i blød bomuld og indeholder fyld af polyester. De kan uden skade maskinvaskes ved 30 grader. Bamserne og dukkerne har den perfekte størrelse til små børn, og med deres unikke udtryk vil det være noget, man med glæde kan tænke tilbage på senere i livet. Priserne varierer bredt fra 39 kr. til 439 kr.

Bæklund Design

Bæklund Design er en dansk virksomhed, som sælger alt lige fra babytøj og tøjdyr til boligartikler og smykker. Ens for alle produkterne er, at der altid er fokus på kvalitet og design. Samtidigt bliver der gjort rigtig meget for at udbyde et unikt og originalt sortiment.

Virksomheden ligger i Vestjylland, og med sine bare ti år på markedet er det lykkes at skabe en sund forretning med masser af potentiale for udvidelse.