Vælg en side

Sponsoreret

En ting er at flytte ind i et hus, der har en historie, og som andre har boet i. Men noget helt andet er at bygge eget hus og få lov til at skabe en ny historie i et nyt hus. Oneroom bygger arkitekttegnede typehuse, der har en moderne, nordisk stil.

Hvis du altid har drømt om at bygge eget hus eller blot kunne tænke dig at flytte ind i noget, der er helt nyt, hvor du får lov til at skabe husets historie, så kan du overveje at se på de arkitekttegnede typehuse fra oneroom. Oneroom er et unikt huskoncept, hvor alle huse bliver individuelt arkitekttegnet og tilpasset lige præcis dit og din families behov og ønsker.

De har et meget højt kvalitetsniveau og hele idéen bag bygger på lys og luft i meget fin forening, og så er der fokus på gode materialer og solidt håndværk. Husene lever også op til tidens energikrav på den måde, at der både tilbydes lavenergihuse og passivhuse. Det kan du læse meget mere om på oneroom.dk.

I får en personlig arkitekt, der følger jeg hele vejen igennem processen fra start til slut og tilbyder rådgivning om alt fra planlægning af jeres have til specifikke ting som belysning.