Vælg en side

Sponsoreret

Har du en pårørende, der skal igennem et længere rehabiliteringsforløb efter en hjerneskade, men mangler I at finde det helt rette sted, hvor der er trygge og smukke rammer? På Vejlefjord Rehabilitering står fagpersonalet klar til at give dig et meningsfuldt ophold!

 Et kompetent fagpersonale, der består af blandt andet ergoterapeuter, neuropsykologer, fysioterapeuter, sygeplejesker og meget mere er nemlig lige nøjagtigt, hvad der vil komme dig i møde på Vejlefjord Rehabilitering. De er specialister i at imødekomme dig og dine behov såvel som udfordringer. Personalet på Vejlefjord kan tilbyde et rehabiliteringsforløb til patienter, der efter en hjerneskade ønsker at opnå gode resultater i trygge rammer. Selve behandlingsforløbene bliver planlagt individuelt efter dine behov og ønsker.

Med cirka 15 faste træningshold, hvor der bliver arbejdet med kondition, hånd- og arm-funktion, kognitivtræning og meget mere vil du blive tilknyttet til et fast behandlerteam, der sammen vil arbejde på at få det bedste resultat frem. Det er et samarbejde mellem dig og dem.

Så hvis du har en pårørende, der har erhvervet en hjerneskade enten gennem et længere sygdomsforløb eller en tragisk ulykke? Og hvis I ønsker at finde et rehabiliteringscenter, hvor I virkelig kan opnå fantastiske genoptrænings resultater og samtidig have en målrettet træning hver dag, så er Vejlefjord Rehabilitering lige et sted for jer. Her kan I læse mere om opholdet, målgruppen, og om hvordan behandlingen vil forløbe: https://vejlefjord.dk/voksne/neuro-rehabilitering/.

På Vejlefjord Rehabilitering er der plads til lige netop dig! Du vil blive taget i mod med åbne arme og din daglige træning vil være i fokus, så du atter kan blive i stand til at vende tilbage til hverdagen og blive udrustet til at klare dig selv. Det kan til tider være en udfordring, men sammen er man stærkere! Velkommen på Vejlefjord Rehabilitering!