Vælg en side

Sponsoreret

KG Beton, der har til huse i Grindsted, er specialister i produktion og levering af fabriksbeton til store byggeprojekter. Det betyder, at virksomhedens kunder kan forvente høj kvalitet og stabilitet.

I 1910 grundlagde murermester Karl Georg Hansen sin entreprenørvirksomhed i Grindsted. Dengang arbejdede han altid for at levere et stykke arbejde, som han personligt kunne stå inde for. Siden dengang er virksomheden vokset og vokset, og nu har KG Hansen-entreprenørvirksomheden mere end 160 ansatte. Derudover er der også blevet plads til en stor egenproduktion af kvalitetsbeton under navnet KG Beton.

Hos KG Beton er formålet og ambitionen at producere og levere fabriksbeton til byggeprojekter, hvor kunden vil have hastighed, præcision og stabil kvalitet. For sådan har det altid været i KG-selskaberne: Der skal være styr på kvaliteten.

KG Beton har også adresse i Grindsted, hvor virksomhedens blandeanlæg hører til. Når de forskellige betonprodukter fremstilles, foregår det med høj driftssikkerhed, og leveringen bliver foretaget af erfarne chauffører, som kender til vigtigheden af de produkter, som de fragter.

Generelt er indtrykket af KG Beton, at man sætter en ære i at levere beton til store byggeprojekter, hvor ambitionerne harmonerer med de grundlæggende værdier hos virksomheden selv.

Det betyder naturligvis, at byggeprojekter, som skal være færdige til tiden i en ordentlig kvalitet, kan sikres bedre med de rigtige materialer. Eksempelvis kan det undgås at vente eller ombygge, så længe man bruger en god færdigblandet beton.

KG Beton leverer blandt andet grovbeton og vibrationsfri flydebeton.