Vælg en side

Sponsoreret

Drømmer du om et langt bord med plads til en masse mennesker? Hos Kvalitetsmøbler kan du finde et stort udvalg af egetræsborde i forskellige former og størrelser.

For mange kan det godt være en drøm med et langt bord, hvor der kan være plads til hele familien, når man inviterer på fødselsdage eller andre slags komsammen. Hvis du også har gået rundt med en sådan drøm, så er du kommet til det rigtige sted, for hos Kvalitetsmøbler kan du finde et stort udvalg af egetræsborde i forskellige former og størrelser.

Find blandt andet det smukke New York udtrækningsbord, der som grundform er rundt og har plads til fire personer, men som kan trækkes ud og blive over 3 meter langt og have plads til mange mennesker. De runde kanter gør, at der også kan være plads til et par stykker for bordenden.

Det fantastiske ved et egetræsbord er, at det kan holde et helt liv, hvis det bare bliver passet og plejet, som det skal. På den måde er det en utrolig god investering, fordi du netop kun behøver at købe ét bord, og så er bordene så klassiske, at de ikke bliver umoderne med tiden. Når du køber et egetræsbord hos kvalitetsmøbler, har det fået hele to gange egetræs olie, inden det tages ibrug.