Vælg en side

Sponsoreret

Altanbutikken har et stort udvalg af altankasser i forskellige materialer såsom træ, zink eller galvaniseret jern. Alt efter din altans udseende, størrelse og din smag, kan du finde matchende altankasser. Ønsker du altankasser med et meget enkelt udtryk, eller modeller, der kan friske altanen op med alverdens farver? Find dem i Altanbutikkens store udvalg, der er altankasser, der lige præcis passer til dig og din altan. Et endnu større udvalg af altankasser findes også i butikken på Godthåbsvej 11, 2000 Frederiksberg.

Din stil i altankasser

Uanset om du vælger at købe online eller i den fysiske butik, er du i Altanbutikken altid sikker på at få produkter i høj kvalitet til en lav pris. Ønsker du, at din altan skal have et naturligt udtryk, kan du finde flotte altankasser i træ, i mange forskellige størrelser, med ophæng eller til at stå, som netop understreger det naturlige look.

Er du til et minimalistiske udtryk med rene linjer, så har Altanbutikken et stort udvalg af altankasser i eksempelvis zink og galvaniseret jern. En altankasse er en god tilføjelse til enhver altan, da den har flere anvendelsesmuligheder. Du kan plante forskellige smukke blomster for at bringe mere liv og kulør til din altan. Derudover er de også meget anvendelige til diverse krydderurter eller små grøntsager, så selv om du bor i en lejlighed i byen, kan du få din egen lille minihave, uanset om du er til blomster eller planter. Besøg Altanbutikken og find dine nye altankasser– Altanbutikken har også plantefrø, forskellige beslag og altankasser med selvvandingssystemer.