Vælg en side

Sponsoreret

Lund & Erichsen udfører arbejde inden for alarmer, erhvervstelefoni, elteknik, energioptimering og meget mere, og de gør det med stor erfaring i bagagen.

Virksomheden er over 100 år gammel, medarbejderne har en gennemsnitlig anciennitet på omkring 20 år og virksomheden har en plan for kontinuerlig efteruddannelse af deres medarbejdere. Alt dette siger i sandhed noget om, at Lund & Erichsen i den grad har erfaring i branchen. Så hvis du kunne bruge en kompetent og professionel udbyder af tekniske installationer, så er Lund & Erichsen det oplagte valg.

De har 45 dygtige og engagerede medarbejdere, der er specialister inden for en række tekniske fagområder som blandt andet EL-Teknik, alarm og overvågning, erhvervstelefoni, CTS-anlæg og data- og fiberteknik. De stiler efter, at du som kunde altid føler dig tryg og i de bedste hænder.

Den erfaring, som Lund & Erichsen har, den kommer virkelig din virksomhed til gode, når du vælger dem som leverandør og samarbejdspartner, blandt andet fordi de har et stort netværk i mere end én forstand.

Virksomheden er altid på forkant med nye teknologier, sådan at de kan tilbyde de bedste løsninger og yde kompetent rådgivning, og de har også flere gange udviklet nye løsninger baseret på kundeforespørgsler. Læs mere om El-Herning på l-e.dk.