Vælg en side

Sponsoreret

Det verdenskendte brand LEGO har lavet utallige kollektioner, og hos Legen.dk finder du et kæmpe stort udvalg af LEGO, blandt andet kollektionen LEGO NEXO Knights.

LEGO NEXO Knights tager udgangspunkt i historien om en verden, hvor nyt og gammelt blandes i en fantasifuld kombination, og det munder så ud i Kongeriget Knighton. Her lever både riddere og skurke lever, og historien om Clay Moorington, Aaron Fox og de andre riddere fortælles gennem klodserne og figurerne.

Desuden er figurerne fra kollektionen også kendt fra den TV-serie, der er blevet lavet med samme navn, og det er altså også handlingen fra serien, der går igen i kollektionen. Serien udkom i 2015, og kort tid efter blev legosættet LEGO NEXO Knights lanceret, og det er altså en af de nyere kollektioner.

Du kan finde mere end 80 forskellige sæt fra LEGO NEXO Knights på hylderne rundt omkring, og de har alle den samme historie som afsæt, hvilket også gør, at det kun er din eller dit barns fantasi, der sætter grænserne for, hvor historien kan tages hen.

LEGO er et brand, der ikke er til at komme udenom i de danske hjem, og det er også blevet kendt over hele verden, så man ikke længere kan sige legetøj uden at tænke på LEGO. På Legen.dk har de samlet et udvalg af LEGO NEXO Knights, som løbende bliver opdateret med de nyeste produkter.