Vælg en side

Sponsoreret

Ryger du, og har du overvejet at skifte til en e-cigaret? Måske er du i tvivl om, hvorvidt du burde skifte eller ej. Der er flere grunde til, hvorfor du kan få glæde af en e cigaret fremfor at ryge almindelige cigaretter.

Slip for askebægeret

E-cigaretter behøver ikke et askebæger i nærheden, da de ikke producerer nogen aske. Når du er færdig med at ryge på din e-cigaret, kan du blot putte den i lommen eller tasken og slipper derfor for et lugtende askebæger.

Spar penge

E-cigaretter er betydeligt billigere i det lange løb end almindelige cigaretter. Du får mere ud af e-væsken og selve e-cigaretten, hvorfor du kan ende med at spare en del penge på blot en måned eller et år.

Masser af muligheder

Der findes masser af muligheder, når det kommer til e-cigaretter, da de kommer i et hav af forskellige varianter. Det betyder, at du kan finde netop den model, der passer bedst til dig og dine behov.

Lækre smage og mange af dem

En af de bedste ting ved e-cigaretter er, at de kan smage af meget andet end blot tobak. Du får stadig din nikotin, men du kan nyde en smag af chokolade, pebermynte, jordbær, vanilje og meget mere. Du kan derfor udforske de forskellige smage og finde den, du bedst kan lide.

Stort set ligesom rygning

E-cigaretter er lavet til at kopiere følelsen af at ryge. Du får en sky af røglignende damp, som du inhalerer og puster ud igen.