Vælg en side

Sponsoreret

Har du nogensinde fundet en e-væske gemt et sted derhjemme, hvor du ved, at den har været der i et godt stykke tid? Så kan det være, at du nu overvejer, om væsken stadig er sikker at bruge. For kan e-væske overhovedet blive for gammelt, og hvordan skal du opbevare din e-væske?

Har e-væske en udløbsdato?

Ligesom med mad er en udløbsdato kun et skøn over den dato, hvor indholdet ikke længere er garanteret at være af samme kvalitet, som da det blev købt. Det anbefales dog, at du bruger din e-væske inden for 6 måneder for at få den bedste oplevelse og smag. Men hvis du opbevarer e-væsken i dit køleskab eller i din fryser, er væsken som regel stadig god i op til henholdsvis 8 måneder og 2 år.

 

Opbevaring af din e-væske

Den bedste måde at opbevare din e-væske på er et køligt og mørkt sted væk fra direkte sollys. Sollys er ikke godt for din e-væske, så du skal helst undgå at placere den i en vindueskarm eller i din bil, hvor væsken bliver opvarmet og herved hurtigere bliver ”for gammel”. En af de bedste måder at bemærke dette på er, hvis din e-væske begynder at skifte farve eller konsistens.

Du kan også altid placere e-væske i dit køleskab, så du er sikker på, at den holder sig kølig hele tiden. Så længe du opbevarer din e-væske korrekt og bruger den inden for omkring et halvt år, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan bruge den i din e cigaret.