Vælg en side

Sponsoreret

Vi har så småt vænnet os til at spritte hænder, næsten uanset hvor vi kommer hen. I supermarkedet, i børnehaven, på skolerne og på restauranterne. Ved at have en god håndhygiejne og hyppig håndvask med vand og sæbe, kan vi alle sammen hjælpe hinanden med at forebygge smittespredning. En sprit dispenser kan placeres mange forskellige steder. For eksempel ved indgange hvor der færdes mennesker, i nærheden af toiletter og der hvor der er madvarer som for eksempel i kantiner. Med en spritdispenser har du mulighed for at flytte den, hvis du vælger en på stander, og på den måde kan du placere den der hvor behovet opstår.

Lomax har et stort udvalg af spritdispensere

Hos den danske virksomhed Lomax har de et stort udvalg af spritdispensere, håndsprit og værnemidler. Det betyder, at du kan vælge mellem en spritdispenser, der skal stå på gulvet ved hjælp af en stander, men du kan også finde spritdispensere, der er beregnet til at hænge på væggen. Hos Lomax finder du både automatiske spritdispensere, der går i gang blot ved bevægelse. Men du kan også vælge en, der betjenes manuelt, hvor folk skal trykke på den med hånden.

Spritdispensere er smarte 

Står du i en situation, hvor det er nødvendigt at have håndsprit, der er tilgængelig for alle, så er de smarte spritdispensere et must. Dem kan du nemt placere lige der, hvor det er nødvendigt at have sprit. Det gælder uanset, om de skal hænge som en fast inventar, eller det skal være muligt at flytte rundt på dem, hvis behovet ændrer sig. Find en dispenser til håndsprit her.