Vælg en side

Sponsoreret

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange forskellige slags pumper der findes? Når du har læst dette indlæg, vil du lynhurtigt finde ud af, at det er ikke i småtingsafdelingen. Der findes så mange pumper, at det nærmest er uoverskueligt at holde styr på dem.

Søg efter pumper på nettet

Laver du en søgning efter pumper på nettet, er det ikke kun cykelpumper, du bliver præsenteret for. Der findes nemlig et hav af pumper og pumpeløsninger. Du er derfor nødt til at indsnævre din søgning, hvis du skal finde frem til den pumpe, du lige præcis har brug for.

Hvilken pumpe skal du bruge?

For at lette din søgning efter en pumpe bør du i første omgang sætte dig ind i, hvilken pumpe du skal have. Når du ved, hvilke opgaver pumpen skal løse, er du klar til nemmere at finde en pumpe, der dækker dine behov.

Du kan eksempelvis søge efter disse pumper:

 • Bådpumper
 • Spildevandspumper
 • Lænsepumper
 • Motorpumper
 • Tandhjulspumper
 • Slampumper
 • Dykpumper
 • Gearpumper
 • Membranpumper
 • Slangepumper
 • m.

Som du kan se, er en pumpe ikke bare en pumpe. Kært barn har mange navne, og de forskellige modeller kan løse hver deres opgave for dig.

Valg af den rigtige pumpe

Pumper bruges til mange formål, hvorfor du bør lave en behovsafdækning af, hvad det er din pumpe skal transportere. Når du er afklaret omkring dette, bliver det langt nemmere at vælge den rigtige pumpe.

Det kan være både svært og tidskrævende at finde en pumpe, der løser din opgave på bedste vis. Hvis du har en meget specifik opgave, er det muligvis en fordel, hvis du får professionel assistance.