Vælg en side

Sponsoreret

På Elekcig.dk finder du et stort udvalg af gode kvalitetsprodukter fra SMOK. Uanset om du er på udkig efter en ny coil, en MOD eller en clearomizer, så finder du det i Elekcig´s store udvalg.

SMOK er et velkendt brand, når det handler om MODS, da de blandt andet var de første, som kunne tilbyde MODS med et variabelt output.

Til dig der holder af kvalitet

Produkterne fra SMOK er lig med høj kvalitet. Produkternes design er altid flotte at se på, både når det handler om farverne og formerne på e-cigaretterne. Alle produkterne fra SmokTech er designet på en meget brugervenlig måde, så uanset om du har en stor erfaring, når det handler om e-cigaretter, eller om du slet ingen erfaring har, så er samtlige produkter nemme at gå til, også uden at det overhovedet går ud over produkternes kvalitet.

Grundlagt i 2010

SMOK, som også hedder SmokTech, blev grundlagt tilbage i 2010, og har lige siden været en stor spiller på markedet indenfor E-cigaretter og tilbehør til e-cigaretter. Der er ingen tvivl om, at SmokTech producerer kvalitetsprodukter i en absolut høj kvalitet. Er du på udkig efter de forskellige produkter fra SMOK, så bør du tage et kig hos Elekcig.dk. Det fagligt kompetente og meget hjælpsomme personale sidder altid klar bag tasterne for at hjælpe dig godt på vej, når det handler om e-cigaretter og alt det som hører sig til, for at du kan få en god dampoplevelse, når du damper på din e-cigaret.