Vælg en side

Sponsoreret

Mors dag betyder familiehygge, forkælelse, mors dag blomster eller måske endda en særlig gave. Hvis du er mor med små børn, er det helt sikkert svært for dem at planlægge en masse – til gengæld kan du som mor sagtens planlægge en hyggelig dag, som både du og dine børn vil elske.

De fleste børn elsker nemlig at være kreative, og det bidrager med en masse hyggelige stunder, når I kan sidde samlet som familie og fifle med forskellige sager. Uanset om det er perleplader, en malebog eller modellervoks, så kræver det ikke det helt store af hverken dig som mor eller dine børn.

Mors Dag er en helt særlig dag. Når du har store børn, betyder det ofte, at børnene kommer hjem eller måske endda inviterer på en hyggelig middag eller kaffe og kage. Så længe børnene er små, ved de naturligvis ikke, hvad mors dag går ud på – og selvom du ved, at de sætter stor pris på dig hver dag, så er det stadig hyggeligt at gøre noget ekstra ud af det på netop denne dag.

Nogle har en mand, som sørger for det helt store set-up, men det er ikke tilfældet for alle. Som alenemor til mindre børn har du rig mulighed for at skabe en hyggelig dag. Med andre ord skal du hylde dét at være mor – tag børnene med på din yndlingsrestaurant, se disney-film en hel dag eller udlev jeres kreative evner. Uanset hvad, er det bare med at slå kreativiteten løs på mors dag!