Vælg en side

Sponsoreret

Dit tag bliver udsat for alverdens vind og vejr – og det sætter sine spor! Men du har heldigvis muligheden for at give dit tag et opløft ved hjælp af en omgang tagmaling. Der skal ikke mere til for at redde et falmet og slidt tag end en grundig rens for at fjerne alger og dernæst en grundig omgang med den rette maling.

Taget bliver ofte forsømt, men du ser det på lang afstand, når et tag ser godt ud! Derfor bør du ikke nedprioritere en god vedligeholdelse, så dit tag får en meget længere levetid, og du undgår at udskifte det efter kort tid.

Hvis du har besluttet dig for at male dit tag, er det altså vigtigt, at du gennemgår tagets stand og renser det godt igennem. Her kan det være en god idé at alliere sig med en fagmand, som kan gennemgå taget for huller og fejl, så du er helt sikker på, at taget er klar til at blive renset og malet.

Når du er klar til at male taget, skal du naturligvis være opmærksom på, at vejret ikke byder på regn det næste stykke tid, så malingen har rig mulighed for at tørre igennem. Samtidig må der ikke være nattetemperatur, da det heller ikke er godt for resultatet.

Du kan selv vælge, hvilken farve du vil male taget i, men her er det vigtigt at tage omgivelserne og husets farve i betragtning – så får du det bedste resultat!