Vælg en side

Sponsoreret

En sofa er et bredt perspektiv – og derfor er det heller ikke nødvendigvis nemt at gå ud for at købe en ny. Nogle er på jagt efter en bestemt farve, et bestemt materiale eller en bestemt form, og andre ønsker bare, at det skal være en ægte flyder. I dette indlæg giver vi dig 4 gode tips til, hvordan du vælger den helt rette sofa.

Start med: hvor skal den stå?

Placeringen er vigtig at vælge, for den dikterer nemlig, hvor stor en sofa du kan købe. Måske giver det bedst mening med en u-sofa, eller måske skal der være chaiselong?

Skal det være en flyder eller en samtalesofa?

Hvad er dit behov? Skal det være en sofa, hvor du nærmest ligger ned og nemt kan tage en morfar, eller skal man helst sidde pænt oprejst i den?

Hvilket materiale?

Skal det være en lædersofa, stofsofa eller noget tredje? Her kan du tænke over, hvor nem den er at vaske, hvad der føles mest behageligt og lignende.

Overvej farven på din sofa

En sofa er ofte et møbel, som du har i mange år. Derfor er det vigtigt at vælge den rette farve – en som ikke går af mode om et par måneder.

Når du er afklaret på disse fire punkter, er du allerede nået et godt stykke! Og så er det bare med at udforske nettet og butikkerne for pæne sofaer. Husk også, at det kan være en god idé at tage ud for at prøve din sofa, inden du bestiller den hjem – på den måde er du sikker på den rette komfort.