Vælg en side

Sponsoreret

Er du på udkig efter glas, der skal passe til nogle helt særlige mål, og skal det samtidig være i høj kvalitet? Hos Glasse.dk er de specialister i glas, så kontakt dem og køb glas og glasplade på mål. 

Glas og glasplader

Er du i fuld gang med et projekt, hvor du skal bruge glas, men har du netop fundet ud af, at det kræver glas i helt særlige mål? I så fald er det med at kontakte Glasse.dk. De er nemlig specialister inden for glas, og de kan bearbejde glas i lige præcis den størrelse, du har brug for. Generelt i vores hverdag går vi forbi mere glas, end vi lige lægger mærke til. Ofte er der glas som afdækning i en brusekabine, vinduer er af glas, der er ofte glasplader som afskærmning på altaner, du spejler dig i glas dagligt, glas beskytter mod ild fra brændeovnen og glas bruges også som beskyttelse af væggen bag kogeplader. Kort sagt er glas altså et nyttigt element, der bruges alverdens steder både inden- og udenfor huse. Hvor skal du bruge dit glas eller din glasplade?

Bearbejder selv glasset

Når du først har fundet ud af, hvilke mål dit glas eller din glasplade skal have, så går folkene hos Glasse.dk i gang med at bearbejde glasset. De står nemlig selv for at bearbejde al deres glas, hvilket betyder, at de har mulighed for at bearbejde alle former for glas og i lige præcis de mål, du efterspørger. Har du brug for glas på mål? Så kontakt endelig Glasse.dk, så du kan høre om dine muligheder.