Vælg en side

Sponsoreret

Har du ikke luft i økonomien til din drømmebil uanset, hvor meget du sparer? Måske er der alligevel en måde, hvorpå du kan få din drømmebil til at holde i din carport eller garage. Du kan eventuelt overveje at købe en brugt bil i stedet for en helt ny bil. Det kan være den forskel, der gør, at du kan få dit ønske opfyldt om en specifik bil.

Nye biler mister hurtigt sin værdi

En tommelfingerregel er, at en helt ny bil har mistet 60 % af sin oprindelige værdi fem år efter, at den er kørt ud af forhandlerens indkørsel. Derfor er det værd at tage et kig på brugte biler i Ribe, hvor du måske kan finde din drømmebil til en pris, du har råd til.

Det kan godt være, at du ikke lige bor i nærheden af Ribe. Men hvis din drømmebil holder i denne by og venter på dig til den helt rigtige pris, vil det bestemt være turen værd.

Afdrag et mindre månedligt beløb

Når du vælger en ældre model, har du typisk mulighed for at afdrage med et mindre månedligt beløb. Det gør det nemmere for dig og dit budget at få råd til bilen.

Få en billigere bilforsikring

Udover at du køber en brugt bil, der koster langt mindre end en helt ny bil, kan du også som regel få en billigere bilforsikring. Det hjælper dig yderligere, når det kommer til at få bedre råd til at beholde bilen. Der er altså flere måder, du kan spare penge på og derved muligvis få råd til den type bil, du altid har drømt om.