Sponsoreret

Det er vigtigt, at dit hjem er indbydende. Når du kommer hjem efter en lang dag, fortjener du at komme hjem til et sted, du elsker, og et skridt mod dette er at have den rette belysning.

Vil du lære mere om at skabe flot belysning i hjemmet, så læs videre!

Skab dybde i dit hjem med god belysning

Når du indretter dit hjem, er det vigtigt at du har belysning i flere lag, så du ikke har én lampe til at belyse et helt rum. Det betyder derfor, at du har adskillige lamper i et rum med hvert sit formål.

Når du indretter et rum, er det relevant at overveje belysning til disse tre formål:

  • Stemningsbelysning: Her er hensigten at skabe en atmosfære, der er behagelig at være i. Typisk diffunderer lamper med dette formål lyset, så et større areal belyses med et blødt skær.
  • Opgavebelysning: Denne form for belysning har til formål at belyse et område, så man kan se godt nok til eksempelvis at læse eller lave mad.
  • Spotbelysning: Målet er her at fremhæve objekter i hjemmet. Vil du drage opmærksomheden til din kunst, din porcelænssamling eller noget helt tredje, er det spotbelysning, du skal bruge.

Når du inkluderer flere af disse former for belysning, skaber du god belysning, der får dit hjem til at være mere indbydende. Derudover giver det dit hjem dybde og kant.

Kvalitetsbelysning i dansk design

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand med en filosofi om, at alle skal have råd til lækkert design. Leder du derfor efter belysning i stilfuldt dansk design til dit hjem, er det værd at tjekke dette brand ud.

Du kan gå på opdagelse i sortimentet hos din nærmeste Dyberg Larsen-forhandler.