Vælg en side

Sponsoreret

Når solen trækker sommeren ind over vores danske land, indbyder dagen til mere frihed og leg. Mange af dagligdagens aktiviteter bliver foretaget udendørs. Vi bliver mere fristede til at læse udenfor og tage arbejdet med i solsengen, når omstændighederne tillader det.

Derfor bør vi også tage det daglige ritual med udenfor som er måltidet. Hvad end det er morgenmaden, frokosten eller aftensmaden, du ønsker at spise udenfor, er underordnet, det vigtigste er, at du kommer ud i nogle nye rammer. Så slå havebordet op, tænd grillen og spis et lækkert måltid ude i haven. Køb havebord hos vidaXL.

 

Nye associationer

Kender du følelsen af at noget mad ikke smager lige så godt som du husker det? Det er fordi hjernens sansecenter husker konteksten, du spiste den bestemte mad i. Hvis mormor lavede den lækreste gryderet til dig som barn, smager den måske ikke lige så godt derhjemme, fordi du mangler hele oplevelsen af mormors hjem.

Læg derfor mærke til om maden smager anderledes, når du spiser den udendørs mellem planter og dyr. Det er en god øvelse i at være til stede, mens man spiser.

 

Ny mad

Det er ikke så underligt, at så mange danskere har en grill derhjemme, det tillader os nemlig at spise mad, der ikke er os forundt resten af året. Udover, at du kan lave klassikerne på grillen med en ny smag, giver det dig også mulighed for at starte dit helt eget barbecue-eventyr. Brug for eksempel en sommer på at udvikle din egen marinade.

Mad i det fri er mere en bare end kuglegrill. Hvis du har et bålfad i haven, kan du prøve at lave mad over åben ild. Hvis du vil have en mere autentisk oplevelse, kan du også bruge ingredienser som vildt kød og planter fra haven.