Vælg en side

Sponsoreret

Mange iværksættere starter deres virksomhed med en drøm om at lave en milliardforretning, der en dag kan sikre dem en hæderlig pension på en privat, solrig ø i Middelhavet. Måske har man oplevet, at det hele gik som på skinner i starten. Virksomheden vækstede som den skulle, og man kunne ikke tro sine egne øjne, da den første million var tjent hjem.

 

Men det var fordums tid. Nu er det hele stagneret, og man sidder tilbage med åben mund og fatter ikke, hvorfor der ikke sker mere. Der kan være mange grunde til farten er taget lidt af, men i mange tilfælde kræver det en konsulents arbejde til at vurderer, hvordan virksomheden igen kommer i omdrejninger.

 

You gotta spend money to earn money

At investere virksomhedens penge i en konsulent, kan måske i første omgang virke selvmodsigende og lidt dyrt, men det er penge givet godt ud. Konsulenten vil komme og implementere konceptet simplimize.

 

Her bliver hele virksomheden gennemgået fra personaleomkostninger til lagerbeholdning. Hele humlen med simplimize er at reducere omkostninger i alle led, og derved skabe grobund for optimal vækst og højere indtjening.

 

Kan mærkes på bunden

Der er mange fordele ved simplimize og nogle af de fordele, du opnår er:

 

  • 15% bedre dækningsbidrag
  • 30% færre varenumre
  • 20% lavere kapitalbinding i lager
  • Målrettede budskaber til kunderne
  • Kortere produktudviklingstid
  • Kortere leveringstid
  • Fælles sprog og visuelle metoder

 

En konsulent vil ikke komme og rydde op på jeres lager, og selv gribe telefonen for at sælge. En konsulent vil gennem simplimize uddanne nøglepersoner i virksomheder, så I selv kan tage styringen og altid ved, hvordan I skal optimere for at vækste alle år. Man skal være tålmodig, når man hyrer en konsulent, da processen tager tid, og ikke mindst foregår over mange besøg. Vækst tager tid.