Vælg en side

Sponsoreret

Sover du ikke godt om natten, og vil du gerne prøve at ændre dette? Heldigvis findes der flere ændringer, som du kan foretage for at forbedre kvaliteten af din nattesøvn. Læs med videre her og gør brug af et eller flere af nedenstående gode råd.

Sådan kan du sove bedre om natten

  • Hæng mørklægningsgardiner op – Har du vinduer i soveværelset, og dækker dine nuværende gardiner ikke nok, bør du hænge mørklægningsgardiner op. Det er vigtigt, at der er helt mørkt i soveværelset, når du sover.
  • Undgå elektronik inden sengetid – Derudover er det en god idé at undgå elektronik for tæt på sengetid. I stedet for at se fjernsyn eller være på din computer kan du læse en god bog eller meditere. Du kan blandt andet bruge et par Audeze head-fi, når du skal meditere for ikke at forstyrre andre.
  • Drik ikke kaffe for tæt på sovetid – Ligesom at du bør undgå elektronik inden sengetid, bør du heller ikke drikke kaffe. Kaffe kan have en opkvikkende effekt, hvorfor det ikke er en god idé at indtage kaffe kort før sovetid.
  • Køb en god madras – Får du ondt i ryggen af at ligge i din seng, og er den bare ikke komfortabel længere? Så er det tid til at købe en ny seng eller en ny madras. Sengen er ekstremt vigtig, når det kommer til at få en optimal søvn om natten.

Gå i seng og stå op på samme tidspunkt hver dag – Sidst men ikke mindst bør du gå i seng og stå op på samme tidspunkt alle ugens dage.