Vælg en side

Sponsoreret

Børn tilbringer hver dag mange timer i deres institution. Det er derfor vigtigt for dig som institutionsleder at gøre omgivelserne til at sted, hvor børnene elsker at være og kan føle sig trygge. 

Et hjem uden for hjemmet. 

Det skal være trygt

Noget af det der adskiller et hjem fra et hus er trygheden, vi oplever. Tryghed er vigtig i hjemmet, da det er det sted, hvor vi alle vender tilbage efter en lang dag.

Tryghed i institutionen er grundlaget for en stærk virksomhed, hvor alle børnene har en følelse af sikkerhed. Det giver dem mulighed for at udtrykke deres tanker, følelser og ønsker, uden at frygte for konsekvenser. 

Det er det, der gør institutionen til et sted, hvor børn kan vokse og udvikle sig til stærke, glade og selvsikre individer.

Et personligt sted

Når det kommer til at gøre institutionen til et hjem, er børnegarderober en af de vigtigste elementer. De giver børnene et personligt sted at gemme deres ting. 


Børn har brug for et sted at opbevare deres tøj og personlige ejendele, når de er på institutionen. Et sted, hvor de ved, at deres ting befinder sig, hvor de lagde dem. Væk fra langfingrede venner eller pædagoger med rengøringsvanvid. 

Derfor er det vigtigt at have et godt udvalg af børnegarderober. Der skal være nok til at alle børn kan have hver deres. Det er bedst at vælge garderober, der er robuste, støvbeskyttede og nemme at rengøre. 

Garderoberne skal også have gode funktioner som spejle og hylder til opbevaring af sko og andre personlige ejendele. Det er også vigtigt, at garderoberne er ergonomiske og af god kvalitet, så børnene kan bruge dem komfortabelt, uden at slå sig. Det er en god ide at vælge farverige garderober, der kan bidrage til børnenes kreativitet og leg.