Vælg en side

Sponsoreret

Har du fundet et eller flere produkter, som du gerne vil sælge på en webshop? Men er du usikker på, hvad du skal starte med? Det er et stort spring at starte en webshop, og det er typisk ikke noget, der bare sker fra den ene dag til den anden. Det kræver tid og en masse arbejde. Her kan du blive klogere på, hvordan du kommer godt i gang med din webshop.

Det skal du gøre 

  • Vælg en webshopudvikler – Hvis du ikke selv kan udvikle webshoppen, så skal du få hjælp fra en udvikler. Der findes mange, som kan hjælpe dig, så det handler om at finde den helt rigtige samarbejdspartner for dig og din webshop. Derudover skal du vælge et domænenavn samt en betalingsløsning. Du kan blandt andet kigge nærmere på en Shopify betalingsløsning her.
  • Lav produktbeskrivelser og tag produktbilleder – På en webshop er det vigtigt med gode produktbilleder og produktbeskrivelser. Igen kan du gøre dette selv, eller du kan få hjælp fra professionelle. Det kommer an på dine kompetencer og dit budget.

Få en fragtaftale i stand – En fragtaftale er ligeledes en nødvendighed, når du har en webshop. Med en fragtaftale kan du få sendt dine produkter sikkert og hurtigt ud til dine kunder.
Ydermere bør du beslutte, om du ønsker, at fragten skal koste dine kunder penge, eller om du vil tilbyde fri fragt. Dette varierer meget fra webshop til webshop. Dog er det naturligvis en fordel at tilbyde både gratis fragt samt gratis returnering.